Tryg ved SiXT Flexleasing

Vi tilbyder en lang række produkter og unikke servcies

Har du lyst til at høre mere om hvilke muligheder, som du har?

Tryg ved SiXT Flexleasing

– få sikkerhed og gennemsigtighed i din leasingaftale

Du kan være helt Tryg ved SiXT Flexleasing.
Der er flere Fordele ved at vælge SiXT Flexleasing som samarbejdspartner ift. Flexleasing og Splitleasing.

  1. Med mere end 30 års erfaring med Bil leasing, så har SiXT Flexleasing viden og indsigt i branchen, så de altid kan give dig den bedste rådgivning ud fra dine præmisser. Dette gælder både ift. økonomi, kørselsbehov og bil entusiasme.
  2. Med SiXT Flexleasing har du en stor international koncern i ryggen, som samarbejdspartner. Det vil sige, at alle aftaler, som du indgår med SiXT Flexleasing er efter gældende regler og paragraffer. Hos SiXT Flexleasing bliver du altid stillet de bedste tænkelige vilkår.
    Samtidig har du en vished omkring, at SiXT Flexleasing har et økonomisk fundament der sikrer din Flexleasingaftales grundlag.
  3. SiXT Flexleasing har et kæmpe netværk i hele Europa, og har adgang til store dele af de internationale bil markeder. Blandt andet i gennem Sixt – Rent a car, samt et netværk, der bygget op i gennem de sidste 30 år.
  4. SiXT Flexleasing har en lang række samarbejdsaftaler, som giver dig som Leasingkunde en masse lukrative fordele. Dette gælder blandt andet på Brændstof, forsikring, vedligeholdelse osv.
  5. SiXT Flexleasing tilbyder en Restværdisikring til alle flexleasing aftaler. Det betyder, at man kan sikre sig, at man efter endt leasingperiode ikke skal indfri nogen restværdi. Så står man selv med beslutningen, om man vil forlænge leasing aftalen, købe bilen eller blot aflevere nøglerne tilbage.
  6. Realistisk afskrivning på bilen. Det vil sige, at man som Leasingtager bliver stillet bedre efter end leasingperiode.
  7. Mulighed for at få attraktive tilbud på både Ansvar- og Kaskoforsikring samt Maskinskadeforsikring.
  8. SiXT Flexleasing har Markedets bedste priser og vilkår.

Alt i alt er der mange fordele ved at indgå Flexleasing aftale hos SiXT Flexleasing. En erfaren og realistisk tilgang til tingene, som altid stiller kunden i den bedst tænkelig position.
Udover de ovenstående fordele, så har vi mere end 30 års erfaring med netop bil leasing, og vi bruger naturligvis den erfaring til at give dig den bedste rådgivning og vejledning, så du kan være helt tryg ved SiXT Flexleasing.

Back to top