Sæsonleasing

- maksimal frihed og mulighed for at skifte bil ofte

Går du med tanker om en drømmebil, som vil egne sig til Sæsonleasing?

Sæsonleasing

– skift mellem Sommerbil og Vinterbil, når andre skifter mellem sommer- og vinterdæk!

Gider du ikke betale fuld reg. afgift på biler, som du måske kun kører i halvdelen af året?
Så kan det være, at Sæsonleasing er muligheden for dig til at frigøre kapital og samtidig køre i høj-kvalitets biler både om sommeren og om vinteren.

Sæsonleasing giver dig en stor fleksibilitet, da man laver leasingaftaler, hvor der “kun” betales registrerings afgift for den periode, hvor den pågældende bil skal køre.
Det vil sige, at man undgår at betale registreringsafgift på fx en Cabriolet i vinterhalvåret, hvor den alligevel, alt andet end lige, vil holde i garage/opbevaring.

Når der laves sæsonleasing aftaler, så er der ingen faste løsninger på hvor mange måneder med plader, der skal være i leasingaftalen. Det kan strikkes sammen helt efter dine egne ønsker.

Det er dog oftest at aftalen på 12 mdr. bliver delt op med 6 aktive måneder med plader og 6 passive måneder uden.

En sæsonleasing aftale skal starte op med aktive måneder – det vil sige, at du kan ikke lave en leasingaftale som fx. starter op d. 1/3, men der skal først plader på 1/5.
Så vil kontraktopstart være d. 1/5, og der vil så være plader på bilen i den periode, du ønsker. Når de aktive måneder er gået, så pilles pladerne af bilerne. Mens bilerne står uden plader, er du selv mere end velkommen til at opbevare bilen. Hvis du ønsker det, kan vi også opbevare den i vores showroom.

Sidstnævnte kan være en fordel, hvis du fx ønsker at skifte bilen ud frem mod næste periode, hvor der skal være aktive måneder.
Derudover kan vi gennemgå bilen sammen, og vi kan efter ønske fra dig, sørge for, at bilen bliver klargjort, som du ønsker det.

Sæsonleasing er oplagt at lave på Ferrari, Lamborghini, Maserati m.fl.

Undgå dyr finansiering og få maksimal frihed

Med sæsonleasing kan din drømmebil blive en realitet. Du undgår dyr finansiering og voldsomme afskrivninger, når du leaser frem for at købe bilen.
Dette er fordi, at du kun betaler afgiften i de måneder, hvor du bruger bilen. Efter endt leasing er bilen igen uden afgift, og dermed er afskrivningen meget mindre, da der kun afskrives på den handelspris som bilen har uden den høje danske registrerings afgift.

Sæsonleasing kan laves til både private, til erhverv eller på splitleasingaftaler. Derfor er fleksibiliteten intakt, og det kan tilrettelægges efter ønske, hvis din arbejds- eller privatsituation pludseligt ændrer sig.

Ønsker du at vide mere, så skriv til os med det samme!
Back to top