Flexleasing privat

Det kan være vejen til din drømmebil

Har du spørgsmål til Flexleasing - så skriv til os

Flexleasing til private
– optimer din biløkonomi

Herunder vil du forhåbentlig kunne finde svar, på dine spørgsmål vedr. Flexleasing privat. Hvis ikke du kan finde svar på netop dit spørgsmål, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne sætte dig ind i alle detaljer vedrørende Flexleasing, så du føler dig rustet, til at træffe den rigtige beslutning.

Flexleasing er lavet ud fra reglerne omkring Forholdsmæssig afgift
Det fungerer på den måde, at du betaler helt ned til 0,5% af den vurderede danske registreringsafgift om måneden i en given periode. Dette er istedet for at betale 150% i fuld afgift ved traditionelt bilkøb. Efter endt Leasing periode, har man traditionelt 4 valgmugligheder:

 • Anvise en ny Leasingtager (tredjepart)
 • Forlænge leasing aftalen
 • Sælge bil videre til tredjepart, evt. som kommisionssalg via en forhandler
 • Tilbagelevere bilen til Leasingselskabet. Ønsker du dette, skal det aftales med Leasingselskabet inden aftalen indgåes.

Men med SiXT Flexleasing får man som kunde en helt ny ekstraordinær mulighed. Hvis man tegner en Restværdisikring som en del af ens Leasingaftale, så bestemmer man selv, om man vil købe bilen for Restværdien efter endt Leasing periode, eller om du blot vil aflevere bilen tilbage uden nogen kvaler.

Fordele ved Flexleasing:

 1. Mindre kapitalbinding, da man ikke skal ud og købe en bil med Fuld afgift.
 2. Lavere afskrivning, da man istedet for at afskrive på bil + afgift, kun afskriver på bilens reelle værdi.
 3. Ved endt Leasingaftale kan bilen sælges både på det danske og tyske marked.
 4. Glæden ved at skifte bil oftere, da Leasingaftaler kan laves helt ned til både 6 og 12 måneder.

Flexleasing privat er ikke udelukkende for store og dyre specialbiler. En tommelfingerregel siger, at det kan svare sig at flexlease, hvis bilens pris, med moms og dansk reg. afgift, er på 300.000 DKR eller mere. Den største fordel opnås, hvis bilens alder er mere end 36 måneder.

Med flexleasing betaler du ikke den fulde registrerings attest på 150%. Betal helt ned til 0,5% om måneden i forholdsmæssig afgift. Flexleasing kan være vejen til din drømmebil.

Efter endt Leasingperiode er man som hovedregel forpligtet til, at anvise en ny Leasingtager eller køber. Det er naturligvis også muligt, at forlænge din egen Leasingaftale eller købe bilen selv.
Hertil kommer en helt unik ny mulighed, som SiXT Flexleasing har lanceret. Nu kan du med en Restværdisikring indskrevet i din Flexleasing kontrakt sikre dig, at du ikke er forpligtet til noget efter endt Leasingperiode. Med en Restværdisikring kan du selv bestemme, om du vil forlænge din aftale, købe bilen eller blot aflevere nøglerne.

Afskrivning på bilen betyder en hel del for din”Tryghed” ift. Restværdien på bilen. Vi anbefaler, at afskrivningen på bilen er forholdvis konservativ, så du kan sælge bilen for den samme pris, som du har betalt i restværdi, eller måske endda mere end restværdien.

 • Afskrivning på 25% over 12 mdr.
 • Afskrivning på 40% over 24 mdr.
 • Afskrivning på 55% over 36 mdr.

Det er finansieringsselskabet, som Ejer bilen. Man vil som Leasingtager, stå som bruger af bilen. Flexleasing privat er som udgangpunkt en finansieringsaftale. Det betyder, at udgifter til service, forsikring osv. er forbeholdt den, som er bruger af bilen. Men hvis man har lavet en Flexleasing aftale hos SiXT Flexleasing, så vil man få tilbudt en lang række rabatter og fordelagtige priser ved alle vores samarbejdspartnere. Her kan bla. Restvædisikring, nævnes ansvar- og kasko forsikringbrændstofaftale med Shell, maskinskadeforsikring og meget mere.

Den månedlige ydelse ved en Flexleasing aftale udgøres af:

 • Ned til 0,5% af den vurderede danske registreringsafgift på bilen
 • Afskrivning på bilen – typisk ned til 60% på 2 år og ned til 45% på 3 år
 • Leasingselskabets avance
 • En såkaldt strafrente til SKAT, som kompensation for den manglende indtægt i statskassen, som medføres af Flexleasing. Denne rente er pt. på omkring 4,5%.

Kontakt SiXT Flexleasing for en uforpligtende dialog om Flexleasing og Splitleasing mulighederne. Vi har markedets bedste priser og vilkår, og du får altid den bedste rådgivning.

Ønsker du at vide mere, så skriv til os med det samme!
Back to top