Flexleasing til erhverv

Din genvej til drømmebil

Få et attraktivt flexleasing tilbud på din næste erhvervs bil

Flexleasing til Erhverv

– optimer biløkonomien og gør drømmebilen mulig

Flexleasing Erhverv kan være en særdeles lukrativ måde for din virksomhed, at anskaffe biler til Direktion og andre medarbejdere.

Alle de fordele, som er listet under Flexleasing Privat, er naturligvis også gældende for dig, som ønsker at benytte Flexleasing erhverv.

  • Mindre kapitalbinding, da virksomheden ikke skal ud og betale fuld pris med 150% i registrerings afgift.
  • Lavere afskrivning på bilens værdi, da man ikke afskriver på den høje  registrerings afgift ved Flexleasing.
  • Bilen kan sælges til det danske og tyske marked, hvilket naturligvis betyder, at der er langt større marked.
  • Virksomheden kan udskifte bilerne oftere og mindre smertefrit.
Med flexleasing betaler du ikke den fulde registrerings attest på 150%. Betal helt ned til 0,5% om måneden i forholdsmæssig afgift. Flexleasing kan være vejen til din drømmebil.

Udover ovenstående fordele, så er virksomheden naturligivs også bedre stillet med en Flexleasing aftale, da der ikke skal tillægges moms til hverken udbetaling, månedlig ydelse eller restværdi.

Flexleasing Erhverv hos SiXT Flexleasing er den ideelle løsning.

Splitleasing kan være med til at sikre de bedste vilkår for virksomheden og privatperson. Hvor begge parter reelt kun kommer til at betale for den tid, hvor de reelt bruger bilen.
Det betyder, at Virksomheden ikke kommer til at betale til unødig kørsel, som ikke er erhvervsrelateret. Samtidig slipper privatpersonen for beskatning af fri bil.

Kontakt SiXT Flexleasing for en uforpligtende dialog om Flexleasing og Splitleasing mulighederne. Vi har markedets bedste priser og vilkår, og du får altid den bedste rådgivning.

Back to top